Kad zamiriše nema ništa bolje, dok korica pucketa: Čačanski pečenjari u deficitu sa "robom" pred praznike, obori sve prazniji a potražnja ogromna (FOTO)     ·     Mesto tragedije i užasa komšije i dan danas zaobilaze: Navršila se godina dana od svirepog zločina u selu Gornja Trepča, bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je bio smešten (FOTO)     ·     Spomenik kulture od velikog značaja: Ovo je kuća u kojoj je rođen i odrastao jedan od najpoznatijih kompozitora u istoriji Srbije, posebno mesto u njoj zauzima klavir (FOTO)     ·     Rode u užičkom kraju ne miruju, a za doktore pune ruke posla: Bejbi bum doneo osam novih stanovnika u gradu na Djetinji     ·     Mraz desetkovao voće u ivanjičkim selima: Meštani svakog jutra sa strahom ulaze u šljivike i malinjake, koliko su niske temperature pogubne otkrivaju stručnjaci     ·     Milicija svaki dan patrolira, počinioce često uhvati na delu: Bahatim pojedincima koji prave divlje deponije mora se stati u kraj, bacaju gume, plastiku i leševe uginulih životinja bez pardona (FOTO)     ·     Požar izbio na maloj pijaci u Čačku: Zapalio se drveni objekat, vagrogasci odmah stigli na lice mesta (FOTO)     ·     Devojčicu udario automobil na Dorćolu: Na licu mesta policija     ·     U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša     ·     Silovit sudar kod Požege, na licu mesta Hitna pomoć: Sudarili se kombi i putnička vozila, na toj deonici uvek velika magla     ·     Havarija u Čačku: Odjednom se urušila ogromna količina zemljišta a na ulici krater, stanovnici u strahu (FOTO)(VIDEO)     ·     Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedno lice povređeno (FOTO)     ·    


Autor: RINA.rs


Јака порука српским фудбалерима стиже из најмистериознијег села, Драган поручује: Сарађујте са Тарабицима и Кремнима ако хоћете успех, у Катар вас је ионако одвела "виша сила"


Ужице - Мало ко се надао да ће српски Орлови славити у Португалу против првака Европе резултатом 2:1, и тиме се директно пласирати на Светско првентсво у Катару наредне године. Дуго се чека да Орлови врате стару славу српском фудбалу, а изабраници Драгана Стојковића Пиксија су подгрејали веру и наду у снове. Међутим, из најмидтериознијег српског села стиже порука да је можда и "виша сила" умешала прсте и шта ће се десити у самом Катару знају чувени пророци из Кремана, Тарабићи.

 

"Знамо сви да гол Роналда против Србије на домаћем терену у одлучујућим минутима утакмице није се видео, јер је у питању очигледно била виша сила, арбитар није видео да је лопта прешла белу линију јер је на неки начин било заклоњено оно што је могло поразити Србију. Да је гол био признат Португалија би победила са 2:1 и отишла даље, а Србија не би имала икаквих шанси за пролаз. Тако је било и у Лисабону, више силе су одлучиле да Србија иде даље и тиме признају гол који је Душан Тадић постигао против Португала. Поручујем и сада "ти селекторе размишљај да ли ћеш сарађивати са Кремнима да би на јесен 2022. године имао успеха", казао је за РИНУ, Драган Пјевић из села Кремна.

 

 

Драган Пјевић, тумач Креманског пророчанства, каже да је у неколико наврата слао писма респрезентацији и поруке подршке, као и да дођу на припреме како би имали среће у наставку пута ка Лиги нација, они који га нису послушали неславно су завршили њихово путовање.

 

"Ток утакмице у Лисабону указивао је да Србија иде у бараж, више силе су указивале да као и много пута до сада у задњем минуту наша репрезентација оде у Катар без баража. Ако селектор Стојковић буде веровао у оно што сам рекао да је почашћен голом у последњим секундама утакмице, и ако буде имао мудрости да прихвати речено, успостави сарадњу са Креманским пророчанством имаће успеха у Катару", изјавио је Пјевић.

 

Он је додао да Креманци никад нису оманули у својим претпоставкама. 

 

"Имајући у виду да са Кремнима као место пророка треба сарађивати, 2010 године звали смо тадашњег селектора репрезентације Србије Радомира Антића да дође у Кремне на припреме и послуша пророчанство Тарабића и шта се у њиму каже. Није хтео сарађивати, нажалост знамо како су се завршиле квалификације на светском првеству по нашу земљу, испала је у групној фази Лиге нација у којој су се налазиле Гана, Аустралија и Немачка. Након тога смо писали писма Томиславу Караџићу исто тако нису послушали и нису се квалификовали у Бразил 2014-те године, а ни на Европско првенство", казао је за РИНУ Драган.

 

Међутим, то није једини пут када су Тарабићи су предвидели неуспех селекције. У последње време Драган је послао неколико писама доскорашњем председнику ФСС са поруком да дођу на припреме у Кремне и проћиће на Светско првенство, али вапаји нису уродили плодом а Драган не би поново да помиње шта се у скорије време издешавало управо са некадашњим председником ФСС.

 

РИНА


24.11.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO