Teško povređen mladić (19) u direktnom sudaru: Zadobio frakturu lobanje u smrskanom automobilu, hitno potrebne veće količine krvi za operacije u Beogradu     ·     Presretači, radari, video nadzor - vozači pamet u glavu, na alkohol ne pomišljajte dok vozite: Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Slabiji zemljotres kod Nikšića     ·     One uživaju u aprilskom snegu i prave ludorije: Najslađi snimak koji ćete danas videti, medvedice Maša i Ljubica sa Ozrena opet oduševile (VIDEO)     ·     Pojačana kontrola saobraćaja do 1. maja     ·     Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO)     ·     Raspevano Dragačevo u trubačkoj prestonici     ·     Uhapšen na Gradini sa 27,5 kilograma marihuane     ·     MUP uputio važan apel svim vozačima     ·     Stiže rampa za oca heroja koji sina invalida nosi na rukama: Novac za Jovana iz Čačka skupljen u rekordnom roku, pokrenuo se čitav grad ali i region (FOTO)     ·     Zakucao se u kamion: Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, sudar putničkog i teretnog vozila     ·     Začuli eksploziju pa onda vatrogasne sirene: Prve slike sa mesta požara u centru Čačka, policija ispituje ceo sluačaj i vrši uvidjaj (FOTO)(VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Има ли краја црном низу смртних случајева у чачанској болници: За дан умрле четири особе, хоспитализована два детета на одељењу педијатрије


Чачак - На свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак, која су претворена у ковид, хоспитализовано је 108 пацијената. У респираторном центру смештено је 11 пацијената, 3 пацијента су на респиратору. 

 

 

У протекла 24 часа био је пријем 10 пацијената и отпуст 7 пацијената.

 

Хоспитализована су 2 Covid позитивна детета на педијатрији.

 

У протеклих 24 часа на одељењима чачанске болнице преминуле су четири особе, K.Б. (1951) из Чачка (позитиван), Д.Р. (1941) из Чачка (позитивна), Р.В.(1934) из Лучана (позитиван) и О.Ж. (1932) из Лучана (позитиван).

 

Од 261 узорка из Чачка позитивних је 55, из Горњег Милановца од 103 узорка позитивних је 24, из Лучана од 46 узорака позитивних је 10 и из Ивањице од 42 узорка позитивних је 21. Укупно 110 позитивних од 452 узорка.

У току јучерашњег дана вакцинисано је 432 лица, од тога 59 лица примило је прву дозу, 73 лица је ревакцинисано, а 300 лица примило је трећу дозу вакцине.

 

За последња 24 часа у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције било је 93 прегледа, од чега је 37 првих прегледа.


24.11.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO