Danas razvedravanje i prestanak padavina     ·     Na graničnom prelazu Preševo teretnjaci čekaju pet sati     ·     Internetom se širi lažna vest da je napadnuta izvesna Amela Smajović, inspektorka iz Kraljeva     ·     Bombe padale kao kiša, jedna od glavnih meta bilo je ovo mesto: Nema stajanja ni po aprilskom snegu, vrši se razminiranje aerodroma Ponikve kod Užica (FOTO)     ·     Vučević: Na vojnoj vežbi Vihor 2024. preko 2.000 pripadnika Vojske Srbije     ·     Velike gužve na biralištima u Hrvatskoj     ·     Nevreme odnelo krov, ali ove godine spremno da primi mališane: Najbolji đaci iz Priboja i Prilužja sa Kosova, kao i osobe sa invliditetom imaće besplatno letovanje (FOTO)     ·     Plati, pa se klati: Od sada javna imovina oštećena u saobraćajnim nezgodama popravlja se o trošku lica koje ju je izazvalo, nova praksa JP Gradac     ·     Vozaču golfa se bore za život, dok su svi ostali stabilno: Šest osoba je povredjeno u sinoćnom udesu saniteta i putničkog auta kod Priboja     ·     Karambol kod Topole, sudar tri vozila u selu Desimirovac: Dve osobe povređene, jedno lice hitno prebačeno u kragujevačku bolnicu     ·     Incidenti ispred Kliničkog centra, građani naslino ulaze i napadaju zaposlene: Hitno potrebna policijska patrola koja će tokom noći da dežura ispred ove ustanove     ·     Uvek prvi na liniji odbrane Lima od smeća: Pribojski ekolozi čiste gomile otpada nakupljene na lančanicama, ružne slike sa lepe reke postaće prošlost     ·    


Autor: RINA.rs


Нема краја црном низу смртних случајева у чачанској болници: За један дан преминуло четворо пацијената, и даље хоспитализовани једна трудница и дете на педијатрији


Чачак - На свим одељењима у оквиру Опште болнице Чачак, која су претворена у ковид, хоспитализовано су 82 пацијента. У респираторном центру смештено је 10 пацијената, нема пацијената на респиратору.

 

У протекла 24 часа био је пријем 3 пацијента и отпуст 7 пацијената.

 

Хоспитализованo je 1 Covid позитивнo дете на педијатрији и 1 Covid позитивна породиља на одељењу гинекологије.

 

За само 24 часа преминуле су четири особе на ковид одељењима чачанске болнице, А.З. (1936) из Чачка (позитивна), М.Р. (1951) из Ужица (позитивна), П.П. (1944) из Чачка (позитиван) и М.А. (1945) из Чачка (позитиван).

 

Од 238 узорка из Чачка позитивних је 36, из Горњег Милановца од 98 узорака позитивних је 19, из Лучана од 40 узорка позитивних је 8 и из Ивањице од 65 узорка позитивних је 9. Укупно 72 позитивна од 441 узорка.

 

У току јучерањег дана вакцинисано је 366 лица, од тога 37 лица примило је прву дозу, 103 лица је ревакцинисано, а 226 лица примило је трећу дозу вакцине.



За последња 24 часа у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције било је 74 прегледа, од чега је 35 првих прегледа.

 

РИНА


30.11.2021.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO