Udaren pešak na ulazu u Ivanjicu: Muškarac (60) zadobio teške povrede glave i ekstremiteta     ·     Majka i kćerka povređene u silovitom sudaru u centru Tutina: Smrskani audi i mercedes, delovi vozila i staklo rasuti svuda po putu     ·     Jezivo nasilje u Novom Pazaru: Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi     ·     Tragičan kraj: Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio     ·     Horor u Novom Pazaru, u pucnjavi ranjene dve osobe: Napadač ispalio hice i pobegao, povređeni odmah prebačeni u bolnicu (FOTO)(VIDEO)     ·     Čudo prirode u voćnjacima zapadne Srbije: Kod Lukića i Filipovića procvetale višnje i trešnje kao da je proleće, a ne početak jeseni (FOTO)     ·     Meci završili u nogama, ranjeni muškarac otkrio da je u njega pucano iz automobila: Detalji pucnjave u Priboju, za napadačem policija i dalje traga     ·     Naoružana i maskirana lica upala u dvorište manastira, povremeno se čuju pucnji: Eksluzivne fotografije sa Kosova iz sela Banjska (FOTO)     ·     Preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak nije dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju     ·     Mladić iz Sjenice se utopio u Ulcinju     ·     Tanasković: Pčelarima od sledeće godine subvencije od 1.000 dinara po košnici     ·     Moguće detonacije u kamenolomu kod Kragujevca: Uništavaju se ručne bombe i privredni eksploziv oduzeti u sudskim sporovima     ·    


Autor: RINA.rs


Ужас у Севојну на Божић, дечаци из пламена излетели и голи и боси: Ватрена стихија потпуно прогутала породичну кућу, самохрана мајка остала без крова над главом (ФОТО)


Севојно – Ватрена стихија током прошле ноћи у потпуности је прогутала породичну кућу Стојића  у којој живи самохрана мајка са два сина у Севојну.  Пожар је захватио читав објекат, а само пуком срећом избегнута је трагедија и није било настрадалих лица. У пламену  је нестало све што су годинама стицали, a два дечака и њихова мајка остали су на овај Божић буквално без крова над главом.

„Мара и њени синови који су  четврти и шести разред  дочекали су Божић и легли на спавање. Она је само у једном трентку осетила пуцектање и дим  и схватила да кућа гори. Истрачали су голи и боси из куће и само их је драги Бог на овај свети дан спасио да извуку живу главу. Од куће није остало ништа, ватра је све прогутала“, рекла је за РИНУ Зорка Крунић тетка жене којој је изгорела кућа.

До доласка ватргосаца покушали су сами да сузбију ватру али без већег успеха, а екипе су се читава два сата бориле са пламеном.

„Мајка  и дечаци су тренутно збринути код мене у кући. Најважније је да су они живи и здрави, али остали су без  ичега. Све ствари, техника, дечје књиге за школу  и гаредороба су претворени у пепео. Зато овим путем молимо све људе ако могу било како да нам помогну. Ово је страшно шта је задесило породицу. Мајка ради у ваљаоници у Севојну и немоћна је сама  било шта да уради на кући. А, потребно је све опет оспособити како би малишани поново имали свој дом“, каже Зорка.

Како је у питању кућа старије градње препоставља се да су узрок пожара дотрајале инсталације.

Породица моли све драге суграђане на данашњи велики православни празник да им помогну. Наше мало њима сада значи све. Све донације у виду новчане помоћи се могу уплатити на рачун Банка Интеса 160-5300101614680-51 Зорка Крунић, контакт телефон 064/5697573.

РИНА

 


07.01.2022.Fotografijex
  Prijava na RINAPRO